Buildnet Webservices

Webdeveloper met brede focus - Haarlem

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 04-03-2015 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Haarlem Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Beheers jij front- en backend webdevelopment “in je slaap” en zoek je een nieuwe uitdaging?

Een BMW van de zaak, een playmate (of G.I. Joe voor de dames) als privé secretaresse… Dàt kunnen we je niet beloven.


Wat we wel kunnen beloven is een leuke baan in Haarlem en een team waarbinnen jij jouw capaciteiten als allround webprofessional volop kunt inzetten. Tenminste, als je stevig in je schoenen staat, beslissingen durft te nemen en niet vies bent van innovatie. Door de kleinschaligheid van ons bedrijf heb je grote invloed op de organisatie en het succes van projecten!


Buildnet Webservices bestaat uit een enthousiast, gedreven en hardwerkend team. Op basis van open source software realiseren en beheren wij websites en applicaties voor onze klantenkring die met name bestaat uit bureaus met klinkende namen in de reclamewereld. Daarnaast adviseren wij o.a. over internetcommunicatie en –marketing en exploiteren wij een aantal succesvolle websites zoals Inkopers-Cafe.nl.


Vanwege grote toename van het aantal opdrachten, hebben wij plaats voor een


Webdeveloper met brede focus - fulltime (40 uur)


Functieprofiel

Je voert binnen een team of zelfstandig projecten voor opdrachtgevers uit. Je takenpakket omvat onder andere de volgende werkzaamheden:

 

  • Je realiseert websites en webshops (op diverse open source platformen) die bij oplevering voldoen aan onze beruchte en beroemde 150 punten checklist.
  • Indien een project het vereist geef je ook sturing aan de junior webdevelopers.
  • Je doet technische ondersteuning van marketingcampagnes.
  • Je ontwerpt en ontwikkelt webapplicaties en - indien jouw capaciteiten zich daartoe uitstrekken, bouw je ook mobiele apps.
  • Je verleent tevens ondersteuning aan opdrachtgevers, zowel telefonisch als per e-mail.


We vragen:

We zoeken iemand die zich thuis voelt in een klein en jong team. Maar waarom nou “met brede focus”? Omdat we van je verwachten dat jouw expertise niet alleen blijkt uit je aantoonbare technische kennis van- en vaardigheden met PHP, MySQL, HTML, jQuery, CSS, etcetera. Ervaring met- of interesse in de bouw van mobiele apps is een pluspunt maar geen spelbreker. Je blinkt uit in zelfstandigheid. Je denkt in termen van schaalbaarheid. Daarnaast ben je zelfverzekerd genoeg om bijvoorbeeld innoverende keuzes die je in technische zin maakt goed onderbouwd bespreekbaar te maken bij de directie. Het is tevens een grote pré als je ook goed overweg kunt met webdesigners.


Daarnaast heb jij een aantoonbaar HBO werk en/of denkniveau (ambitieuze MBO-ers worden nadrukkelijk gevraagd ook te solliciteren), een ondernemende, leergierige, sterke persoonlijkheid, en beschik je over een indrukwekkende portfolio aan (CMS) websites en/of (web)applicaties en modules, binnen een commerciële omgeving.


Als je ook nog eens geen 9-5 mentaliteit hebt, een flinke dosis gevoel voor humor mee brengt zodat je niet ondergesneeuwd raakt tijdens de dagelijkse gezamenlijke lunches en ook nog eens uit de (omgeving van) Haarlem komt, dan heb jij misschien wel alles in huis wat wij zoeken!


We bieden:
Hadden we al gezegd dat het echt een dynamische functie is in een fris en gezellig team van jonge, gemotiveerde mensen en dat je interessante en verdiepende opdrachten te doen krijgt voor uitdagende opdrachtgevers? (Maak je geen zorgen, op de werkvloer vallen we minder vaak in herhaling.)


Tevens bieden we:

  • een uitstekend salaris en dito secundaire voorwaarden;
  • goede mogelijkheden en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen.

Overige informatie

Buildnet Webservices is gevestigd in de bruisende Waarderpolder van Haarlem, op tien minuten afstand van het centrum. 


Informatie en sollicitatie
Geïnteresseerd? Solliciteer dan via ons sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je ook bellen met Sander van den Broek (tel. 023-7078162). Wil je nog meer weten over de achtergrond van Buildnet? Klik hier

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden webdeveloper

Contactgegevens

Contactpersoon Sander van den Broek

Vestigingsplaats

Solliciteer